7 Motive pentru care ai nevoie de un site pentru mica ta afacere

Multe întreprinderi mici, în special întreprinderile mici noi, desfășoară o operațiune slabă. Ei se concentrează pe necesități și probleme urgente, cheltuind bani doar atunci când au nevoie. Așadar, este ușor de înțeles de ce unii antreprenori ar putea crede că un site web pentru afaceri mici este un articol de lux fără de care își pot permite să trăiască.

S-ar putea chiar să creadă că o pagină de Facebook este suficientă pentru o prezență online sau că un semn cu numărul lor de telefon va genera apeluri sau că un mail tradițional îi va ajuta să vândă produse.

Dar adevărul este că un site web excelent pentru afaceri mici este cea mai bună modalitate de a-ți prezenta afacerea.

Un site web profesional NU este un lux costisitor sau un efort frivol – este un instrument fundamental, accesibil, de care are nevoie orice companie.

7 motive pentru care ai nevoie de un site web pentru afaceri mici

Dacă încă nu sunteți sigur că un site web este potrivit pentru afacerea dvs., luați în considerare aceste șapte motive pentru care aveți nevoie de un site web pentru afaceri mici:

 1. Acționează ca o ancoră pentru marketingul dvs.
 2. Promovează și vinde produsele/serviciile dvs.
 3. Se conectează cu clienți noi (și păstrează clienții existenți).
 4. Ajută companiile locale să concureze cu mărcile mari.
 5. Construiește credibilitate.
 6. Vă permite să vă controlați afacerea online.
 7. Este simplu și accesibil de configurat.

Să vedem de ce fiecare dintre aceste motive este important pentru a vă configura succesul și cum puteți construi un site web pentru afaceri mici și puteți începe să culegeți aceste beneficii.

1. Folosiți site-ul dvs. ca o ancoră pentru marketingul dvs

Eforturile tale de marketing încep și se termină cu site-ul tău.

Este locul în care centralizați toate informațiile despre afaceri și mesajele de marketing. Este locul în care clienții potențiali pot merge pentru a afla despre afacerea dvs. Și, aici, toate celelalte eforturi de marketing ar trebui să atragă clienții interesați.

Înainte de a imprima o singură carte de vizită sau de a cheltui un ban pe publicitate, obțineți un site web.

Pune toate informațiile importante de afaceri într-un singur loc

Faceți site-ul dvs. pentru afaceri locale o resursă utilă, astfel încât clienții să vă poată vizita site-ul pentru a obține toate detaliile de care au nevoie despre întreprinderea dvs. Adăugați informații precum:

 • Adresa ta
 • Numarul tau de telefon
 • Formular de contact sau adresa de e-mail de contact
 • Meniu sau lista de servicii
 • Preturi
 • Promotii speciale
 • Evenimente

Creați o destinație finală pentru eforturile dvs. de marketing

Când construiți un site web pentru afaceri mici, aveți un punct final pentru toate celelalte mesaje de marketing ale dvs.

Produceți o reclamă radio? Încheiați-l cu un îndemn pentru a obține mai multe informații pe site-ul dvs. Creați fluturași pentru a distribui un eveniment? Adăugați adresa URL a site-ului dvs., astfel încât oamenii să vă poată vizita site-ul pentru a afla mai multe despre produsele și serviciile dvs.

Un site web este poarta de acces către brandul tău.

Îl deții, îl controlezi și îl poți folosi pentru a sprijini toate celelalte eforturi de marketing ale tale.

2. Promovează și vinde produsele sau serviciile dvs

Site-ul dvs. web pentru afaceri locale poate acționa ca o broșură digitală, partajând informații actualizate despre ofertele dvs., precum și un instrument de vânzare directă.

Este un personal de vânzări 24 de ore pe zi, care poate face vânzări chiar și atunci când afacerea dvs. este închisă din punct de vedere tehnic.

În plus, puteți actualiza informațiile în timp real, fără a aștepta sau plăti pentru noi materiale de imprimare.

Pe lângă adăugarea unei simple liste de produse sau a unui meniu, adăugați mai multe pe site-ul dvs. pentru a vă ajuta să realizați vânzări. Utilizați site-ul dvs. web pentru afaceri locale ca sistem de sprijin pentru vânzări, adăugând următoarele elemente.

Magazin de comert electronic

Când site-ul dvs. are o componentă de comerț electronic , puteți face afaceri chiar de pe site-ul dvs. Clienții vă pot vizita site-ul web și pot face direct achiziții de la marca dvs. Acționează atât ca instrument de marketing, cât și ca instrument de vânzări.

Creați un site de comerț electronic cu următoarele elemente pentru a permite clienților să vă achiziționeze produsele chiar de pe site-ul dvs.

 • Procesarea plății
 • Gestionarea stocurilor
 • Soluție de transport
 • Securitatea site-ului (certificat SSL)
 • Funcția de căutare
 • Integrare cu CRM
 • Instrumente cu cupoane
 • Funcții de upselling și cross-selling
 • Raportare și analiză
 • Recenziile clienților
 • Pagina de contact
 • Întrebări frecvente

Nu este costisitor sau dificil să adaugi aceste elemente pe un site web și să obții beneficiile unei platforme de comerț electronic online.

Calendar de rezervari online

Dacă nu aveți produse de vândut și sunteți o afacere bazată pe servicii, un site web poate ajuta, de asemenea, clienții să facă următorul pas spre a face afaceri cu dvs., permițându-le să programeze o întâlnire, să rezerve o masă etc.

De exemplu, un spa ar putea crea un site web de masaj care să le permită clienților să programeze o întâlnire.

Clienții adoră comoditatea și urăsc să joace etichete de telefon atunci când încearcă să programeze o întâlnire.

Site-ul web potrivit pentru afaceri mici facilitează procesul de programare atât pentru dvs., cât și pentru clienții dvs.

Funcții de generare de lead-uri

Un site web vă ajută nu doar să faceți vânzări, ci și să faceți introduceri care duc la vânzări.

Vă puteți configura site-ul pentru a fi un instrument puternic de generare de clienți potențiali.

Prin crearea unui opt-in care permite vizitatorilor site-ului web să se alăture listei dvs., puteți crea o bază de date plină de clienți potențiali interesați. (Vom continua conversația despre utilizarea site-ului dvs. web pentru generarea de clienți potențiali în câteva minute.)

Mulți clienți doresc să adune cât mai multe informații despre o afacere înainte de a alege să facă afaceri cu ei (în special pentru proiecte scumpe sau detaliate).

Puteți folosi site-ul dvs. web pentru a ajuta clienții să obțină informațiile de care au nevoie, adăugând pe site un portofoliu care include studii de caz și fotografii ale proiectelor dvs. anterioare.

De exemplu, o companie de construcții ar putea folosi un site web pentru a include câteva explicații video cu fotografii înainte și după unul dintre proiectele lor mari sau extinse. Videoclipurile pot fi filmate cu o cameră digitală Point-and-shoot și încărcate rapid pe site-ul lor, oferind o modalitate excelentă de a le arăta clienților de ce este capabil afacerea.

3. Conectați-vă cu clienți noi (și păstrați clienții existenți)

De cele mai multe ori, oamenii apelează la internet atunci când au o problemă. Când aveți un site web pentru afacerea dvs. mică, sunteți acolo când clienții caută pentru a găsi o soluție la problema lor.

Utilizați site-ul dvs. de afaceri mici pentru a ajuta clienții noi să vă găsească

Când oamenii vor să găsească ceva, aproape unilateral, îl caută pe Google. În limbajul contemporan, nu este suficient să spunem că Google este doar un „motor de căutare” – au devenit mai mult ca paznicii informațiilor din lume. O parte enciclopedie, o parte serviciu de cartografiere, o parte director și 10 părți tot restul.

Cu atâta influență asupra oamenilor care găsesc lucruri, este o idee bună (citiți: necesară) să vă asigurați că afacerea dvs. este inclusă în rezultatele căutării Google.

Fără un site web pentru afacerea dvs., din păcate, aveți foarte puțin control asupra acestui fapt.

Utilizați site-ul dvs. de afaceri mici pentru a menține clienții existenți implicați, informați și bine serviți

Când obțineți un site web, acesta oferă clienților o bază pentru a vă contacta 24/7.

Nu știi niciodată când cineva va avea mare nevoie de serviciile tale și, fără un site web, pierzi potențialele afaceri de la oamenii care deja te cunosc (și te susțin).

Imaginează-ți asta: ești un bijutier local, specializat în metale prețioase recuperate. Ai doi clienți minunați, Michael și Liz, care și-au cumpărat verighetele de la tine acum câteva luni. Oricât de mult își iubește Michael noua soție frumoasă, el este puțin distrat și a uitat ziua ei de naștere este peste două săptămâni – dar și-a amintit vineri seara la 22:00.

Fără un site web, va trebui să aștepte ca tu să vii luni dimineața pentru a plasa o comandă și, pentru a-și calma anxietatea, s-ar putea să-și ducă afacerea în altă parte. Cu un site web, Michael ar putea pur și simplu să se conecteze și să cumpere trupa de aur roz pe care Liz o urmărește de luni de zile din magazinul tău. Criza evitată pentru Michael; loialitatea câștigată pentru tine.

Utilizați site-ul dvs. de afaceri mici pentru a genera clienți potențiali

Pe lângă faptul că ajută la atragerea de noi clienți și la păstrarea clienților existenți, site-ul dvs. pentru afaceri locale vă poate ajuta și cu clienții care se află undeva la mijloc.

Site-ul dvs. web vă poate ajuta să generați clienți potențiali de la clienți potențiali și să îi transformați în clienți plătitori.

4. Concurează cu mărcile mari

O concepție greșită despre site-uri web este că acestea sunt destinate doar companiilor naționale sau corporațiilor din întreaga lume cu audiențe de pe tot globul. De fapt, site-urile web sunt la fel de benefice, dacă nu mai mult, pentru întreprinderile mici.

Ele oferă o oportunitate excelentă pentru afacerile locale de a intra în legătură cu clienții locali.

Motoarele de căutare acordă prioritate căutării locale și deseori clasifică rezultatele în funcție de locație, ceea ce reprezintă un avantaj pentru companiile locale.

Cu ajutorul căutării locale, dacă căutați „magazine de încălțăminte în apropierea mea”, Google nu vă va oferi un rezultat de marcă în New York (cu excepția cazului în care, desigur, locuiți în New York). Va folosi căutarea locală pentru a vă afișa o listă cu magazinele de pantofi din apropiere.

5. Obțineți un site web și construiți-vă credibilitatea afacerii dvs

Un site web de afaceri mici face ca brandul dvs. să pară legitim, serios și credibil. Fără el, clienții nu te pot găsi, cu atât mai puțin să învețe să aibă încredere în tine.

Nu apariția în motoarele de căutare (sau pe internet deloc) este una dintre cele mai rapide moduri de a pierde credibilitatea ca afacere.

Vă face pe dvs. și compania dvs. să arătați învechiți, necontact și de neîncredere.

Chiar dacă sunteți fantastic la marketingul din gură, ați putea pierde o mulțime de recomandări. Clienții fericiți se grăbesc să împărtășească părerea lor despre afacerea ta, dar cum rămâne cu prietenii lor care nu au experimentat încă serviciile tale? Vor accesa internetul. Și când vor veni cu mâinile goale, îți vei fi ratat șansa de a avea clienți noi-nouț.

Site-urile web fac, de asemenea, companiile să se simtă mai legitime. Vizitatorii vă pot verifica și vă pot înțelege ce tip de afacere conduceți și, sperăm, să vă devină clienți. În plus, puteți adăuga o varietate de elemente la fața locului care vă fac marca să arate și mai credibilă.

Elemente ale site-ului web care îți construiesc credibilitatea

Obțineți un site web pentru a construi credibilitatea și asigurați-vă că include următoarele elemente.

Fotografii originale: în loc să vă umpleți site-ul cu imagini stoc ale scenelor în scenă, faceți fotografii originale ale companiei, personalului, produselor și serviciilor dvs. în acțiune.

Fotografii înainte și după: folosiți fotografii pentru a arăta valoarea și calitatea muncii dvs. Includeți fotografii înainte și după ce puteți realiza prin serviciile dvs.

Mărturii: Colectați recenzii și declarații de la clienți și postați-le împreună cu fotografiile recenzentului.

Siglele clienților: dacă operați în spațiul business-to-business, lăsați clienții să vadă ceilalți clienți high-end cu care lucrați. Includeți siglele clienților cu care ați lucrat sau ați ajutat.

Elemente de site care strică credibilitatea

Pe de altă parte, există lucruri care pot apărea pe site-ul dvs. care vă pot reduce rapid credibilitatea. Asigurați-vă că evitați să aveți aceste elemente pe site-ul dvs.

 • Informații învechite
 • Informații incorecte
 • Erori la fața locului
 • Greșeli de ortografie și gramatică
 • Aspect vechi, învechit

Lucrați pentru a vă menține actualizat site-ul pentru afaceri mici și a funcționa corect pentru a evita pierderea încrederii clienților pe măsură ce navighează pe site-ul dvs.

6. Controlează-ți afacerea online

Când vă gestionați propriul site web, aveți control atât asupra conținutului pe care îl produceți, cât și asupra platformei pe care o întrețineți. Această proprietate vă oferă două avantaje majore.

Puteți controla povestea mărcii dvs. și informațiile despre companie

Dacă afacerea ta se bazează pe o platformă terță parte pentru prezența ta pe web, ești la cheremul lor. Te poți baza pe site-urile de recenzii precum Yelp pentru a fi singurul mod în care clienții te găsesc, dar riști foarte mult: recenzii proaste, informații de contact incorecte și nicio modalitate de a obține cu ușurință mai multe informații despre tine.

Nu comunică nici viziunea sau energia brandului tău.

Tu controlezi platforma ta

Pentru a evita crearea unui site web, unele întreprinderi mici își stabilesc o prezență pe o altă platformă precum Facebook, Medium sau YouTube. Ei cred că pot obține același beneficiu de a avea vizibilitate web fără a fi nevoie să-și dezvolte propria platformă. Dar aceasta ar putea fi o mare greșeală.

Când îți construiești marca pe o platformă terță parte, ești blocat în platforma lor. Ei dețin platforma ta, tu nu.

7. Site-urile web pentru companiile locale sunt simple și accesibile de configurat

Mulți proprietari de afaceri mici se bazează pe utilizarea platformelor terțe sau evită să-și creeze propriul site web deoarece cred că este complicat sau costisitor.

Dar construirea și întreținerea unui site web este mai ușoară și mai ieftină decât oricând. Chiar dacă nu sunteți expert în tehnologie sau creativ, acum puteți utiliza instrumente simple de publicare web pentru a construi rapid un site web.

Cu opțiuni de găzduire ieftine care includ un domeniu gratuit, nu mai există scuze.

Dacă amânați construirea unui site web, vă răniți afacerea. Este timpul să începem! Pentru a vă ajuta să faceți un pas înainte, utilizați aceste sfaturi pentru a vă pregăti să vă construiți site-ul.

Pentru un site web dedicat afacerii tale la inceput de drum, apeleaza la WEB MEDIA CONSTRUCT!