Ai un restaurant? Vezi de ce iti trebuie un site web!

Dacă deții un restaurant, un site web este esențial pentru a-ți ajuta afacerea să prospere. În timp ce afacerile din sectorul alimentar pot supraviețui fără un site web, acestea sunt mult mai susceptibile să fie succesul în prezent datorită creșterii numărului de consumatori care caută informații online.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să ai un site web pentru restaurantul tău:

 1. Accesibilitate 24/7: Un site web îți permite să fii accesibil pentru clienții tăi la orice oră din zi sau din noapte. Aceasta înseamnă că clienții pot vizita meniul tău, pot face o rezervare sau pot comanda mâncare online, chiar dacă restaurantul este închis.
 2. Credibilitate: Un site web bine construit poate consolida credibilitatea afacerii tale. Un site web poate fi un punct de contact pentru clienți și poate ajuta la crearea unui sentiment de încredere în afacerea ta.
 3. Creșterea expunerii: Un site web bine construit îți poate ajuta restaurantul să se promoveze în mod eficient. Poți utiliza instrumente de marketing digital, cum ar fi publicitatea online sau motoarele de căutare pentru a ajunge la clienți noi sau existenți și pentru a-i informa despre ofertele speciale sau evenimentele viitoare.
 4. Conveniență: Un site web poate face mai ușor pentru clienți să găsească informațiile pe care le caută. În loc să caute informații pe alte platforme sau să contacteze restaurantul prin telefon, clienții pot găsi informații importante pe site-ul tău, cum ar fi orele de deschidere, meniul și adresa restaurantului.
 5. Comandă online: Dacă oferi servicii de livrare sau comandă online, un site web este esențial pentru a-ți ajuta clienții să-și plaseze comanda. Poți utiliza platforme de comandă online sau poți construi propria platformă de comandă pe site-ul tău.

În concluzie, un site web este esențial pentru orice restaurant care își dorește să fie competitiv în ziua de astăzi. Un site web bine construit poate oferi o mulțime de beneficii pentru afacerea ta și poate ajuta la creșterea veniturilor prin atragerea de noi clienți sau fidelizarea celor existenți.

Doresti o oferta de pret personalizata pentru realizarea unui site web?

Cere oferta!

  Cum să-ți conduci mica ta afacerea de oriunde

  Afacerile mici nu se mai limitează la pereții birourilor. Se lucrează din mers. Se lucrează la drum. Antreprenorii merg acolo unde îi duce munca. Și, să recunoaștem: această abordare agilă nu este nimic nou. Obiceiurile de lucru se schimbau mereu, dar ultimii ani au accelerat acest lucru.

  În această nouă lume curajoasă a muncii, ceea ce contează nu este locul în care îți faci treaba, ci cum o faci. Pasiunea proprietarilor micilor afaceri nu mai este limitată de granițe, avem acum tehnoligii care se schimbă permanent în favoarea muncii flexibile. 

  De la gestionarea e-mailurilor, până la colaborarea în siguranță în documente bazate pe cloud, de la actualizarea site-urilor web și realizarea de vânzări, până la conferințe video, oricare ar fi acestea: instrumentele sunt disponibile pentru a vă duce munca oriunde. Procedând astfel, totul este să rămâneți conectat cu afacerea, echipa și clienții dvs., asigurându-vă în același timp că, oriunde ați merge, arăți întotdeauna profesionist. 

  Cu atât de multe soluții de conectivitate de pe piață, a ști care sunt cele mai bune pentru afacerea dvs. poate fi un pic stresant.  În acest ghid, oferim informații și sfaturi pentru a face gestionarea afacerii dvs. din mers mai ușoară ca niciodată.

  De ce am nevoie pentru a conduce o afacere de la distanță?

  Tehnologia a nivelat terenul pentru proprietarii de afaceri atât mici, cât și mari. Aceasta înseamnă că bariera de intrare pentru cei care doresc să-și ducă pasiunea de afaceri online nu a fost niciodată mai mică. De fapt, există doar câteva lucruri de care aveți nevoie categoric pentru a conduce o afacere de oriunde.

  1. E-mail

  În primul rând, aveți nevoie de un cont de e-mail. Acesta va fi punctul dvs. principal de comunicare, pentru a vă ajuta să rămâneți conectat cu clienții, partenerii, potențialii și multe altele. O adresă de e-mail profesională spune multe despre tine. Nu numai că te vei referi la afaceri, dar vei arăta și a afacerist.  Optați pentru o adresă de e-mail de marcă care se potrivește domeniului dvs., astfel încât să puteți impresiona clienții cu o soluție de e-mail care oglindește perfect marca dvs.

  2. Laptop

  Dacă lucrați de la distanță, este necesar un laptop sau o tabletă de bună calitate. Pentru nomazii digitali, este partenerul perfect de călătorie și afaceri și un salvator pentru productivitate. În mod ideal, laptopul tău ar trebui să aibă o cameră, astfel încât să poți găzdui sau să te alături întâlnirilor virtuale și să arăți ființa umană din spatele mărcii. Când conduceți o afacere, un singur telefon mobil nu va ajuta prea mult.

  3. Website/Magazin Online

  Intr-un site web va puteti pune toate informatiile necesare astfel in cat clientul sa stie exact ce servicii oferiti. Aveti cea mai mare carte de vizita in mediul online! Un site de prezentare trebuie sa cuprinda neaparat  urmatoarele pagini:

  • Informatii generale despre companie. Spune-le clientilor ce faci si de cand o faci
  • Informatii despre produsele/serviciile tale
  • Contact

  Daca vinzi produse, atunci, adaugandu-le intr-un magazin online vei putea sa vezi in timp real cine acceseaza magazinul si ce interese are. De asemenea, magazinele online sunt setate cu generator de facturi si pot fi integrate cu telefonul tau prin aplicatia de whats app.

  Intersat de un site web? Web Media Construct te poate ajuta cu realizarea sa!

   

  Cum tendințele rețelelor sociale vă pot influența SEO

  Fie că este vorba de participarea la cea mai recentă provocare, de folosirea unui sunet TikTok în tendințe sau de o rețetă virală, știm cu toții că tendințele rețelelor sociale oferă o oportunitate excelentă de a răspândi cunoașterea mărcii și de a crește numărul de urmăritori pe rețelele sociale ale mărcii tale. Dar ele pot fi utilizate și pentru a crește rezultatele motoarelor de căutare, a genera trafic și vânzări către site-ul dvs.

  Dacă profitul de tendințele rețelelor sociale într-un fel sau altul nu face încă parte din strategia de marketing digital a mărcii dvs., citiți mai departe. Acest articol vă va arăta de ce este important să mergeți la bord și vă va oferi o listă de pași acționați pentru a reuși jocul.

  Pentru o campanie de marketing online va sfatuim sa apelati la specialistii de la WEB MEDIA CONSTRUCT!

  Semnand un contract de colaborare cu ei vei avea:

  – postari pe social media (5 pe saptamana)
  – realizare pagini social media profesionale
  – CAMPANIE NEWSLETTER (2 /saptamana)
  – redactare articole de blog cu cuvinte cheie inserate (1/saptamana)
  – campaniile de adwords – anunturi pe google
  – orice fel de machetare (flyere, mape de prezentare, carti de vizita…etc)
  – Ads (reclama platita) pe social media – Insta, Facebook, Tw
  – Bannere ptr site/blog si social media
  – Introducere de produse noi si actualizare preturi in site daca este nevoie.
  – Actualizare tema
  – Actualizare module

  Exemple de rezultate ale căutării influențate de tendințele rețelelor sociale

  Dacă alcătuim o listă de tendințe în rețelele sociale din ultimii doi ani și căutăm termenii lor înrudiți pe Google Trends, putem identifica un model recurent – rezultatele căutării pentru termeni înrudiți cresc în momentul în care tendințele lor în rețelele sociale devin virale. Să aruncăm o privire la câteva exemple.

  Micile Luni

  Înghețata mochi Little Moons există de peste un deceniu, dar abia în ianuarie 2021 popularitatea lor a explodat cu adevărat. Totul datorită unei tendințe virale organice, la mijlocul blocării, provocată de câțiva creatori TikTok.

  S-a transformat în bulgăre de zăpadă în mii de videoclipuri TikTok cu tematică Little Moons cu oameni care își caută și încearcă produsele, care au ajuns să genereze peste 500 de milioane de vizualizări. Little Moons a devenit cea mai căutată înghețată din Marea Britanie, vânzările lor crescând vertiginos cu 2.000% . În apogeul viralității, produsul, marca, căutările fără marcă asociate, precum și cu amănuntul pe Google au crescut și ele drastic, așa cum se vede mai jos.

  Graficul Google Trends care arată o creștere bruscă a căutărilor pentru expresia „înghețată mochi mochi” în săptămâna care începe pe 24 ianuarie.

  Scăderea semnificativă a căutărilor după vârful inițial indică faptul că tendința s-a stins în cele din urmă, ceea ce este o consecință a conținutului din rețelele de socializare – viral sau nu – care are o perioadă de valabilitate scurtă. Mărcile pot menține impulsul prin accesarea ei înșiși în marketingul de influență, lansând noi tendințe și ajungând la noi audiențe.

  Orezul cu somon al lui Emily Mariko

  Un alt exemplu grozav este Emily Mariko, o creatoare de conținut alimentar și stil de viață, a cărei „rețetă” rămasă cu orez cu somon a explodat pe TikTok în octombrie 2021. Ea a trecut de la 70.000 la 7 milioane de urmăritori în câteva săptămâni, în timp ce urmărea tuturor celorlalți. videoclipurile cu orez cu somon au adunat până acum peste 800 de milioane de vizualizări. Raportul Google Trends ne arată că oamenii căutau și pe Google orezul somon al lui Emily Mariko, ceea ce a oferit multor creatori, mărci și instituții media ocazia de a-l valorifica, deoarece ea nu a folosit ea însăși acele căutări.

  Graficul Google Trends care arată o creștere bruscă a căutărilor pentru expresia „Orez cu somon Emily Mariko” în săptămâna care începe pe 3 octombrie.

  Cu baza ei de adepți recent acumulată, Emily Mariko continuă să creeze tendințe virale și să influențeze rezultatele căutării, așa cum se poate observa cu o creștere recentă a căutărilor „cuptor de pâine pâine Emily Mariko” de mai jos. Acest lucru chiar arată că puterea marketingului influencer/REALfluencer nu ar trebui subestimată.

  Graficul Google Trends care arată o creștere bruscă a căutărilor pentru expresia „cuptor de pâine de pâine Emily Mariko” în săptămâna care începe pe 12 decembrie.

  Taxeaza bogatul

  Deși următorul caz nu este cel mai obișnuit mod de a proceda, nu se poate nega faptul că Alexandria Ocasio-Cortez și-a postat rochia de Gala Met „tax the bogați” pe Instagram este un exemplu foarte inteligent al modului în care o postare pe rețelele sociale nu poate. vinde doar, dar ajută la răspândirea conștientizării despre o cauză. Pe 14 septembrie 2021, când postarea a fost difuzată, căutările pentru „tax the bogați” au sărit pe noi culmi. Desigur, frenezia media din jurul evenimentului le-a dat un plus de impuls.

  Graficul Google Trends care arată o creștere bruscă a căutărilor pentru expresia „tax the bogați” în săptămâna începând cu 12 septembrie.

  Cum pot mărcile să profite de tendințele existente în rețelele sociale pentru a genera trafic către site-ul lor web

  Recreează conținut în tendințe

  O modalitate de a introduce marca dvs. în momente relevante din punct de vedere cultural este să recreați un conținut la modă pe contul de socializare al mărcii dvs. Dându-ți propria învârtire, vă puteți afișa produsul sau mesajul într-un mod foarte autentic.

  Un loc grozav pentru a găsi tendințe este fila de descoperire a TikTok, unde hashtag-urile și audio-urile la modă vă vor oferi o mulțime de idei pentru conținut. Asigurați-vă că includeți un îndemn la acțiune la sfârșitul conținutului reactiv din rețelele sociale și inserați un link corespunzător în biografia profilului dvs. pentru a conduce traficul de pe platformă direct către site-ul dvs. web.

  O captură de ecran a filei de descoperire a TikTok, cu hashtag-urile în tendințe #TikTokShortFilm, #FitnessTok și #Friends.

  Creați conținut de sprijin în afara rețelelor sociale

  În această etapă, majoritatea mărcilor fac cele de mai sus, dar ceea ce multe mărci și creatori încă nu fac este să ofere conținut de sprijin în afara platformelor de social media. După cum am văzut, tendințele virale în rețelele sociale depășesc adesea platforma lor originală. Google Trends ne spune că oamenii caută articole în tendințe pe Google împreună cu acele tendințe. Este o oportunitate ratată de a ignora creșterile de căutare rezultate din tendințele virale din rețelele sociale sau din mențiunile influențelor organice.

  În ciuda faptului că marca sau produsul dvs. nu sunt prezentate în mod explicit în postarea virală originală, există multe modalități de a pune conținutul site-ului dvs. optimizat pentru cuvinte cheie în fața ochilor acestui nou public.

  Să luăm căutările lui Emily Mariko la cuptorul de pâine pentru a explora oportunitatea. Dacă sunteți o marcă sau un comerciant cu amănuntul care vinde electrocasnice de bucătărie, puteți crea o pagină de destinație de cumpărături care să prezinte cele mai iubite aparate de bucătărie ale lui Emily Mariko. Scufundarea în videoclipurile ei TikTok îți va arăta că este și o fană a mașinilor de gătit, a vaselor de gătit estetice antiaderente, a capacelor pentru goluri, a blenderelor… Toate aceste articole sunt căutate de fanii lui Emily Mariko, așa că poți ucide multe păsări dintr-o singură piatră. .

  Un alt conținut care să sprijine căutările în cuptorul de pâine de pâine ar putea fi „5 rețete de cuptor de pâine de pâine pe care chiar și Emily Mariko le-ar fi aprobat” – un articol veșnic verde cu un unghi în tendințe. Lista de idei este nesfârșită și o listă de mărci care pot sări la bord este de asemenea.

  Puteți chiar să încercați PR-ul digital și să le prezentați jurnaliștilor un conținut în tendințe precum articolul de mai sus, oferindu-le în esență o poveste pentru șansa de a obține backlink-uri de calitate și un potențial aflux de clienți noi.

  Vorbind despre editori și bloggeri, și aceștia pot beneficia de pe urma creării de conținut reactiv – prin creșterea vizionărilor site-ului și folosirea linkurilor afiliate.

  Întrucât tendințele virale din rețelele sociale pot fi rareori prezise și se deranjează și se demodează destul de repede, este important să rămâneți la curent cu jocul, să urmăriți ce se întâmplă în spațiul rețelelor sociale și să reacționați rapid.

  Cum pot mărcile să utilizeze marketingul de influență pentru a crește căutările și cererea

  Colaborarea cu influenți pentru a vă prezenta marca sau produsul în timp ce participați la o tendință este o altă modalitate excelentă de a crea conștientizare și de a crește căutările pentru produsul sau marca dvs. Nu numai că influențatorii au un avantaj față de un public loial existent. De multe ori, creatorii de conținut vor face o treabă mult mai bună vorbind limba nepoliticată a rețelelor sociale și a potențialilor dvs. clienți noi, rezultând conversii mai mari.

  Așa se face că Popsockets, o marcă cunoscută pentru mânerele telefonului, a profitat de o „Emoji Outfit Challenge” deja existentă, o provocare în care oamenii s-au filmat asortându-și ținutele cu emoji-urile populare. Au activat opt ​​dintre ambasadorii lor să participe la provocare prin încorporarea produsului lor și au ajuns la două milioane de telespectatori .

  O captură de ecran postare pe Instagram a Emoji Outfit Challenge de la Popsockets. Imaginea prezintă o femeie care ține în mână un telefon cu un design Popsockets de lămâie, corespunzător emoji-ului cu lămâie.
  O captură de ecran postare pe Instagram a Emoji Outfit Challenge de la Popsockets. Imaginea prezintă un bărbat cu machiaj cu craniu de Halloween, ținând în mână un telefon cu un design Popsockets cu craniu, corespunzător emoji-ului cu craniu.

  Dacă un influencer popular din nișa dvs. prezintă deja un produs generic pe care îl vindeți într-un conținut la modă care s-ar putea traduce în conținut ulterioară sau, în general, creează tipul de conținut în care produsul dvs. ar putea fi încorporat fără probleme, nu dormi pe aceasta. Adresați-vă la ei pentru o plasare a unui produs și utilizați puterea marketingului verbal. Puteți găsi influenceri în fiecare nișă sau chiar să vă uitați dincolo de nișa dvs. Cu o rotație creativă potrivită, chiar și perechile aparent nepotrivite pot da rezultate de succes în zilele noastre, atâta timp cât există încă o suprapunere în publicul țintă.

  Grace Wells, un creator de conținut care împărtășește trucuri video, este un exemplu grozav. Poate că nu este prima persoană care îi vine în minte pentru o promovare a unui produs de îngrijire a pielii sau a unei băuturi energizante, dar în cazul ei, astfel de colaborări sunt foarte reușite. Seria ei virală „a face reclame epice pentru obiecte aleatorii” pe TikTok a obținut numeroase oferte de brand și acum ajută cu succes mărcile să devină virale.

  Sfaturi pentru crearea unei campanii eficiente de marketing influencer

  Lansarea unei campanii pe rețelele de socializare și încercarea de a o face să devină virală este locul în care lucrul cu influenți de pe nișa ta este deosebit de util. Ajută campania dvs. să câștige acel impuls inițial de care are nevoie pentru a începe să fie în tendințe, generând vizualizări și, eventual, de asemenea, conținut organic reactiv suplimentar, căutări și clicuri către site-ul dvs.

  Dacă marketingul de influență nu este ceva în care marca dvs. s-a interesat deja, iată câteva sfaturi despre ce să aveți în vedere atunci când creați o campanie care face conversie înainte sau după ce ați identificat o tendință de social media în care doriți să vă implicați.

  Definiți obiectivele campaniei și publicul țintă

  Înainte chiar de a veni cu un unghi creativ, începeți întotdeauna prin a defini obiectivele campaniei și publicul țintă. Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac mărcile noi, precum și cele consacrate, este alegerea influențelor doar pe baza popularității sau a numărului de urmăritori pe care îi au. Publicul tău țintă trebuie să se suprapună, iar colaborarea trebuie să fie autentică pentru a rezona cu adevărat cu publicul.

  Definirea clară a obiectivelor campaniei de la început vă va ajuta, de asemenea, să identificați influențatorii potriviți cu care să lucrați și să alegeți platforma (platformele) de social media potrivită pentru campania dvs. Căutați expunerea mărcii sau doriți să creșteți vânzările pentru un anumit produs? Chiar și în cadrul unei singure platforme precum Instagram, există o mulțime de nuanțe între ce fel de conținut funcționează pe versurile de feed ale poveștilor. Dacă doriți un volum mare de clicuri pe site-ul dvs. imediat, a avea un influencer să vă promoveze produsul pe feed-ul Instagram ar putea să nu fie cea mai bună opțiune. Veți avea nevoie de o modalitate prin care publicul său să acceseze un link pe care se poate face clic fără a fi nevoie să faceți pași suplimentari, așa că o funcție în povestea Instagram a influenței ar fi o opțiune mai bună. Când găsești influenți care te pot ajuta să-ți atingi obiectivul,

  O captură de ecran a postării Instagram Story a lui @sandrapotisek care arată cum să utilizați un autocolant cu link Instagram pe care se poate face clic pentru a atrage trafic direct către un site web.

  Evitați colaborările unice

  Trecerea la tendințe poate induce în eroare mărcile să urmărească funcții unice, dar pentru a permite audienței influenței să dezvolte cu adevărat o relație cu produsul dvs., colaborările care se întind pe o perioadă mai lungă de timp și includ încorporări regulate de produse organice sunt mult mai eficiente.

  Fiți pregătiți pentru afluxul de căutări și achiziții

  Este important să aveți totul pregătit pentru brand-ul dvs. înainte de a începe colaborarea. De la pagini de destinație optimizate (pentru a capta traficul direct și de căutare), până la a vă asigura că aveți suficient stoc de produse pentru o campanie de dimensiunea dvs. Deși adăugarea unui element FOMO poate juca uneori în avantajul tău – așa cum a fost cazul cu Little Moons.

  Sprijiniți campaniile de marketing influencer cu publicitate plătită

  Rularea reclamelor UGC pe conturile mărcii dvs. alături de o campanie activă de influență, indiferent dacă este pe Facebook, Instagram sau TikTok, va adăuga un plus de impuls și expunere brandului dvs.

  Concluzie

  Utilizarea tendințelor din rețelele sociale și a marketingului de influență pentru a crește gradul de cunoaștere a mărcii, rezultatele căutării și vânzările este un hack de marketing extrem de viabil de care pot profita mărcile de toate dimensiunile chiar acum. TikTok a schimbat complet jocul – într-un sens bun. În prezent, este încă o platformă în care nu numai conținutul plătit, ci și conținutul organic poate ajunge la milioane, așa că este destul de ușor chiar și pentru mărcile noi și mici să se alăture jocului de a crea în comun tendințe virale și/sau de a produce conținut de sprijin optimizat pentru a valorifica. pe căutări. Și odată cu creșterea comerțului social, acesta va deveni o tactică și mai importantă.

   

  Cum să vinzi produse online

  Vânzarea de produse online nu a fost niciodată mai ușoară. Au dispărut vremurile în care trebuia să-ți codifice propriul site de comerț electronic sau să plătești o avere pentru ca cineva să-l creeze pentru tine.

  În acest ghid, vom analiza cum să începeți să vindeți produse online.

  1 Identificați produsul (produsele) pe care doriți să le vindeți

  Dacă nu aveți deja o înțelegere puternică a tipului de produs(e) pe care doriți să le vindeți, atunci primul pas este să vii cu câteva idei.

  Va trebui să identificați produsele care sunt la cerere și pe care le puteți vinde pentru un profit.

  De asemenea, poate doriți să vă concentrați pe vânzarea unui număr limitat de produse inițial, înainte de a vă extinde magazinul în viitor.

  Dacă aveți deja o idee puternică despre tipul de produs pe care doriți să îl vindeți, puteți începe să cercetați cererea, marjele de profit și concurenții.

  Dar dacă porniți complet de la zero, va trebui să faceți brainstorming câteva idei de produse. Încercați să începeți cu o categorie largă care vi se pare interesantă și apoi restrângeți-o la o anumită nișă.

  De exemplu, dacă sunteți interesat de modă, vă recomandăm să vă concentrați pe vânzarea unei linii limitate de coliere în primele zile ale afacerii dvs., cu scopul de a vă extinde în viitor.

  2 Identificați furnizorii

  Dacă intenționați să cumpărați produse pentru a le vinde cu profit, va trebui să găsiți un angrosist de încredere, în timp ce dacă intenționați să aduceți pe piață un produs complet nou, va trebui să găsiți un producător de încredere care să poată crea Ce vrei.

  Pe de altă parte, dacă intenționați să creați singur produse, veți avea nevoie de o sursă sigură de materii prime.

  Va trebui să vă asigurați că orice furnizor pe care decideți să îl utilizați vă poate oferi ceea ce aveți nevoie atunci când aveți nevoie și la un preț care vă permite să obțineți un profit. Poate doriți să identificați furnizorii de rezervă în cazul în care există o problemă în viitor.

  Vor fi, de asemenea, probleme logistice de luat în considerare. De exemplu, unde veți deține stocul pe care îl cumpărați de la un angrosist?

  Asigurați-vă că aveți o imagine completă a modului în care veți obține produsele pe care le veți vinde și a costului total de achiziție a produselor înainte de a începe să vindeți online. În acest fel, nu veți vinde accidental produse în pierdere.

  De asemenea, va trebui să știți cum veți completa comenzile primite, cât timp va dura și cât vă va costa.

  3 Decideți cum vă veți vinde produsele online

  Pentru a vă vinde produsele online, va trebui fie să vă obțineți propriul site de comerț electronic, fie să utilizați o piață online, fie să faceți ambele.

  Obținerea propriului site de comerț electronic poate părea intimidant. Exista insa specialisti, asa cum sunt profesionistii de la WEB MEDIA CONSTRUCT care, te pot ajuta sa ai un magazin online la cheie!

  4 Adăugați produsele pe platforma aleasă

  Acest pas poate părea evident, dar vine cu un număr mare de capcane ascunse.

  Pentru fiecare produs pe care intenționați să îl vindeți veți avea nevoie de:

  1. Un nume unic de produs
  2. O descriere unică a produsului
  3. Fotografii de înaltă calitate a produselor
  4. Specificațiile produsului
  5. Detalii de preț
  6. Detalii de livrare/cost

  Este posibil să aveți nevoie, de asemenea, de videoclipuri ale produselor (acestea sunt utile în special dacă vindeți un produs complicat) și de opțiuni de dimensiune/culoare (sau detalii despre orice alte opțiuni pe care le poate avea produsul).

  Acestea sunt informațiile de bază de care veți avea nevoie pentru fiecare pagină de produs (presupunem că lucruri precum disponibilitatea și un buton „cumpărați acum” vor fi gestionate automat de platforma de comerț electronic pe care o utilizați).

  Dacă nu reușiți să includeți informațiile pe care clienții potențiali doresc să le cunoască despre un produs, atunci aceasta vă va afecta șansele de a face o vânzare.

  De asemenea, este important să luați în considerare optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) atunci când vă creați paginile de produse, astfel vă veți oferi cele mai bune șanse posibile de a atrage clienți potențiali prin căutare.

  5 Comercializați-vă produsele

  Este puțin probabil ca oamenii să dau peste produsele dvs., așa că trebuie să le comercializați în mod activ.

  După cum am menționat deja, lucrul la SEO a paginilor tale de produse crește șansele de a atrage potențiali clienți prin motoarele de căutare. Dar SEO nu este doar un lucru de o singură dată. Trebuie să lucrezi la asta în mod regulat.

  6 Marketing pe rețelele sociale

  Rețelele sociale oferă o varietate de modalități de a comercializa produse și către o varietate de public. Puteți lucra la construirea unei audiențe organice pe rețelele sociale, postând conținut de înaltă calitate. Puteți încerca, de asemenea, publicitate plătită pe rețelele sociale, care vă poate ajuta să faceți vânzări mai rapid, deși cu un cost.

  Puteți încerca, de asemenea, marketingul de influență, în care vă asociați cu oameni care sunt deja populari pe rețelele de socializare și îi puneți să vă promoveze produsele.

  7 Marketing prin e-mail

  Marketingul prin e-mail este o modalitate excelentă de a păstra legătura cu persoanele care au cumpărat deja unul dintre produsele dvs. și cu persoanele care v-au vizitat site-ul web, dar nu sunt încă pregătiți să cumpere.

  Lucruri de făcut înainte de a obține un site web

  Poate fi un pic copleșitor atunci când porniți un site web. Pentru a vă ajuta sa treceti prin acest proces, parcurgeți următorii pași înainte de a începe să construiți un site web pentru afaceri mici. 

  Nu toti avem aceste veleitati, de aceea va recomandam sa nagajati un profesionist!

  La WEB MEDIA CONSTRUCT veti avea un designer profesionista care se va ocupa DOAR de proiectul dvs si cu care veti tine legatura!

  Creați-vă identitatea de brand

  Site-ul dvs. ar trebui să se potrivească cu exactitate și să reflecte brandingul dvs. Deci, înainte de a începe să vă proiectați și să vă aranjați site-ul, dezvoltați-vă identitatea de brand. Aceste detalii vor determina designul și aspectul site-ului dvs.

  • Culori de marcă
  • Siglă/Logo
  • Font și tipografie
  • Fotografii cu afacerea, echipa, produsele dvs. etc.

  Identificați scopul principal al site-ului dvs

  Un site web de afaceri mici poate servi mai multor scopuri și poate acționa în multe feluri, dar este util să cunoașteți unul sau două scopuri principale ale site-ului dvs. Astfel, site-ul poate fi optimizat în acest scop. Scopul principal al site-ului dvs. poate fi:

  • Atrageți trafic și creșteți un public
  • Arată-ți produsele
  • Împărtășește ceea ce știi
  • Reclamă-ți afacerea
  • Distrează-ți cititorii

  Decideți ce doriți să facă utilizatorii când ajung acolo

  Este grozav să convingi oamenii să-ți viziteze site-ul web. Este chiar mai bine să le dai ceva de făcut când ajung acolo. Decideți ce doriți să facă publicul atunci când ajunge pe site-ul dvs. înainte de a începe să îl creați, astfel încât să puteți stabili conținutul și punctele de conversie pentru a determina utilizatorii să ia măsuri. Această acțiune ar putea fi:

  • Înscrieți-vă pentru lista dvs
  • Programează o consultație
  • Programează o întâlnire
  • Cumpărați un produs
  • Vizitează-ți afacerea fizică.
  • Sună-ți afacerea

  Creați conținut

  Nu poți lansa un site web fără măcar puțin conținut. La prima lansare a unui site, ar putea fi copleșitor să vă gândiți la tot conținutul de care aveți nevoie. Așadar, înainte de a începe să vă construiți site-ul, luați măsuri pentru a crea conținutul inițial pe care va trebui să-l lansați. Puteți dezvolta alt conținut ulterior. Începeți cu crearea unui:

  • Pagina Despre: creați o pagină care descrie cine sunteți, ce faceți, cui serviți, ce vă face diferit și de ce o faceți.
  • Lista de produse sau servicii: creați o pagină care vă prezintă produsele și/sau serviciile de top.
  • Lansați postarea de blog: creați o postare de blog care anunță lansarea noului dvs. site web.

  Inapoi sus

  Începeți să construiți un site web pentru afacerea dvs

  Acum știi de ce este absolut esențial pentru o afacere mică să aibă un site web. Un site web nu este un instrument de marketing de lux sau bonus.

  Este ceva ce trebuie să ai pentru a putea:

  • Aveți ancora pentru eforturile dvs. de marketing
  • Vinde-ți produsele/serviciile
  • Conectați-vă cu clienți noi (și păstrați clienții existenți)
  • Concurează cu mărcile mari
  • Construiește-ți credibilitatea
  • Controlează-ți afacerea online
  • Comercializați-vă afacerea într-un mod simplu și accesibil

  Pentru a începe să culegeți aceste beneficii, faceți acești pași pentru a construi un site web pentru afaceri mici.

  Alege-ți numele de domeniu

  Odată ce decideți să obțineți un site web, alegeți un nume de domeniu care funcționează cel mai bine pentru marca dvs. Pentru a alege cel mai bun nume de domeniu:

  • Faceți-l ușor de tastat.
  • Faceti-l pe scurt.
  • Folosiți cuvinte cheie.
  • Țintește-ți zona.
  • Evitați cifrele și cratimele.
  • Fii memorabil.
  • Cercetează-l.
  • Utilizați o extensie de domeniu adecvată.
  • Protejați-vă și construiți-vă marca.
  • Acționează rapid.

  Haideți, încercați cu noi! WEB MEDIA CONSTRUCT!

  7 Motive pentru care ai nevoie de un site pentru mica ta afacere

  Multe întreprinderi mici, în special întreprinderile mici noi, desfășoară o operațiune slabă. Ei se concentrează pe necesități și probleme urgente, cheltuind bani doar atunci când au nevoie. Așadar, este ușor de înțeles de ce unii antreprenori ar putea crede că un site web pentru afaceri mici este un articol de lux fără de care își pot permite să trăiască.

  S-ar putea chiar să creadă că o pagină de Facebook este suficientă pentru o prezență online sau că un semn cu numărul lor de telefon va genera apeluri sau că un mail tradițional îi va ajuta să vândă produse.

  Dar adevărul este că un site web excelent pentru afaceri mici este cea mai bună modalitate de a-ți prezenta afacerea.

  Un site web profesional NU este un lux costisitor sau un efort frivol – este un instrument fundamental, accesibil, de care are nevoie orice companie.

  7 motive pentru care ai nevoie de un site web pentru afaceri mici

  Dacă încă nu sunteți sigur că un site web este potrivit pentru afacerea dvs., luați în considerare aceste șapte motive pentru care aveți nevoie de un site web pentru afaceri mici:

  1. Acționează ca o ancoră pentru marketingul dvs.
  2. Promovează și vinde produsele/serviciile dvs.
  3. Se conectează cu clienți noi (și păstrează clienții existenți).
  4. Ajută companiile locale să concureze cu mărcile mari.
  5. Construiește credibilitate.
  6. Vă permite să vă controlați afacerea online.
  7. Este simplu și accesibil de configurat.

  Să vedem de ce fiecare dintre aceste motive este important pentru a vă configura succesul și cum puteți construi un site web pentru afaceri mici și puteți începe să culegeți aceste beneficii.

  1. Folosiți site-ul dvs. ca o ancoră pentru marketingul dvs

  Eforturile tale de marketing încep și se termină cu site-ul tău.

  Este locul în care centralizați toate informațiile despre afaceri și mesajele de marketing. Este locul în care clienții potențiali pot merge pentru a afla despre afacerea dvs. Și, aici, toate celelalte eforturi de marketing ar trebui să atragă clienții interesați.

  Înainte de a imprima o singură carte de vizită sau de a cheltui un ban pe publicitate, obțineți un site web.

  Pune toate informațiile importante de afaceri într-un singur loc

  Faceți site-ul dvs. pentru afaceri locale o resursă utilă, astfel încât clienții să vă poată vizita site-ul pentru a obține toate detaliile de care au nevoie despre întreprinderea dvs. Adăugați informații precum:

  • Adresa ta
  • Numarul tau de telefon
  • Formular de contact sau adresa de e-mail de contact
  • Meniu sau lista de servicii
  • Preturi
  • Promotii speciale
  • Evenimente

  Creați o destinație finală pentru eforturile dvs. de marketing

  Când construiți un site web pentru afaceri mici, aveți un punct final pentru toate celelalte mesaje de marketing ale dvs.

  Produceți o reclamă radio? Încheiați-l cu un îndemn pentru a obține mai multe informații pe site-ul dvs. Creați fluturași pentru a distribui un eveniment? Adăugați adresa URL a site-ului dvs., astfel încât oamenii să vă poată vizita site-ul pentru a afla mai multe despre produsele și serviciile dvs.

  Un site web este poarta de acces către brandul tău.

  Îl deții, îl controlezi și îl poți folosi pentru a sprijini toate celelalte eforturi de marketing ale tale.

  2. Promovează și vinde produsele sau serviciile dvs

  Site-ul dvs. web pentru afaceri locale poate acționa ca o broșură digitală, partajând informații actualizate despre ofertele dvs., precum și un instrument de vânzare directă.

  Este un personal de vânzări 24 de ore pe zi, care poate face vânzări chiar și atunci când afacerea dvs. este închisă din punct de vedere tehnic.

  În plus, puteți actualiza informațiile în timp real, fără a aștepta sau plăti pentru noi materiale de imprimare.

  Pe lângă adăugarea unei simple liste de produse sau a unui meniu, adăugați mai multe pe site-ul dvs. pentru a vă ajuta să realizați vânzări. Utilizați site-ul dvs. web pentru afaceri locale ca sistem de sprijin pentru vânzări, adăugând următoarele elemente.

  Magazin de comert electronic

  Când site-ul dvs. are o componentă de comerț electronic , puteți face afaceri chiar de pe site-ul dvs. Clienții vă pot vizita site-ul web și pot face direct achiziții de la marca dvs. Acționează atât ca instrument de marketing, cât și ca instrument de vânzări.

  Creați un site de comerț electronic cu următoarele elemente pentru a permite clienților să vă achiziționeze produsele chiar de pe site-ul dvs.

  • Procesarea plății
  • Gestionarea stocurilor
  • Soluție de transport
  • Securitatea site-ului (certificat SSL)
  • Funcția de căutare
  • Integrare cu CRM
  • Instrumente cu cupoane
  • Funcții de upselling și cross-selling
  • Raportare și analiză
  • Recenziile clienților
  • Pagina de contact
  • Întrebări frecvente

  Nu este costisitor sau dificil să adaugi aceste elemente pe un site web și să obții beneficiile unei platforme de comerț electronic online.

  Calendar de rezervari online

  Dacă nu aveți produse de vândut și sunteți o afacere bazată pe servicii, un site web poate ajuta, de asemenea, clienții să facă următorul pas spre a face afaceri cu dvs., permițându-le să programeze o întâlnire, să rezerve o masă etc.

  De exemplu, un spa ar putea crea un site web de masaj care să le permită clienților să programeze o întâlnire.

  Clienții adoră comoditatea și urăsc să joace etichete de telefon atunci când încearcă să programeze o întâlnire.

  Site-ul web potrivit pentru afaceri mici facilitează procesul de programare atât pentru dvs., cât și pentru clienții dvs.

  Funcții de generare de lead-uri

  Un site web vă ajută nu doar să faceți vânzări, ci și să faceți introduceri care duc la vânzări.

  Vă puteți configura site-ul pentru a fi un instrument puternic de generare de clienți potențiali.

  Prin crearea unui opt-in care permite vizitatorilor site-ului web să se alăture listei dvs., puteți crea o bază de date plină de clienți potențiali interesați. (Vom continua conversația despre utilizarea site-ului dvs. web pentru generarea de clienți potențiali în câteva minute.)

  Mulți clienți doresc să adune cât mai multe informații despre o afacere înainte de a alege să facă afaceri cu ei (în special pentru proiecte scumpe sau detaliate).

  Puteți folosi site-ul dvs. web pentru a ajuta clienții să obțină informațiile de care au nevoie, adăugând pe site un portofoliu care include studii de caz și fotografii ale proiectelor dvs. anterioare.

  De exemplu, o companie de construcții ar putea folosi un site web pentru a include câteva explicații video cu fotografii înainte și după unul dintre proiectele lor mari sau extinse. Videoclipurile pot fi filmate cu o cameră digitală Point-and-shoot și încărcate rapid pe site-ul lor, oferind o modalitate excelentă de a le arăta clienților de ce este capabil afacerea.

  3. Conectați-vă cu clienți noi (și păstrați clienții existenți)

  De cele mai multe ori, oamenii apelează la internet atunci când au o problemă. Când aveți un site web pentru afacerea dvs. mică, sunteți acolo când clienții caută pentru a găsi o soluție la problema lor.

  Utilizați site-ul dvs. de afaceri mici pentru a ajuta clienții noi să vă găsească

  Când oamenii vor să găsească ceva, aproape unilateral, îl caută pe Google. În limbajul contemporan, nu este suficient să spunem că Google este doar un „motor de căutare” – au devenit mai mult ca paznicii informațiilor din lume. O parte enciclopedie, o parte serviciu de cartografiere, o parte director și 10 părți tot restul.

  Cu atâta influență asupra oamenilor care găsesc lucruri, este o idee bună (citiți: necesară) să vă asigurați că afacerea dvs. este inclusă în rezultatele căutării Google.

  Fără un site web pentru afacerea dvs., din păcate, aveți foarte puțin control asupra acestui fapt.

  Utilizați site-ul dvs. de afaceri mici pentru a menține clienții existenți implicați, informați și bine serviți

  Când obțineți un site web, acesta oferă clienților o bază pentru a vă contacta 24/7.

  Nu știi niciodată când cineva va avea mare nevoie de serviciile tale și, fără un site web, pierzi potențialele afaceri de la oamenii care deja te cunosc (și te susțin).

  Imaginează-ți asta: ești un bijutier local, specializat în metale prețioase recuperate. Ai doi clienți minunați, Michael și Liz, care și-au cumpărat verighetele de la tine acum câteva luni. Oricât de mult își iubește Michael noua soție frumoasă, el este puțin distrat și a uitat ziua ei de naștere este peste două săptămâni – dar și-a amintit vineri seara la 22:00.

  Fără un site web, va trebui să aștepte ca tu să vii luni dimineața pentru a plasa o comandă și, pentru a-și calma anxietatea, s-ar putea să-și ducă afacerea în altă parte. Cu un site web, Michael ar putea pur și simplu să se conecteze și să cumpere trupa de aur roz pe care Liz o urmărește de luni de zile din magazinul tău. Criza evitată pentru Michael; loialitatea câștigată pentru tine.

  Utilizați site-ul dvs. de afaceri mici pentru a genera clienți potențiali

  Pe lângă faptul că ajută la atragerea de noi clienți și la păstrarea clienților existenți, site-ul dvs. pentru afaceri locale vă poate ajuta și cu clienții care se află undeva la mijloc.

  Site-ul dvs. web vă poate ajuta să generați clienți potențiali de la clienți potențiali și să îi transformați în clienți plătitori.

  4. Concurează cu mărcile mari

  O concepție greșită despre site-uri web este că acestea sunt destinate doar companiilor naționale sau corporațiilor din întreaga lume cu audiențe de pe tot globul. De fapt, site-urile web sunt la fel de benefice, dacă nu mai mult, pentru întreprinderile mici.

  Ele oferă o oportunitate excelentă pentru afacerile locale de a intra în legătură cu clienții locali.

  Motoarele de căutare acordă prioritate căutării locale și deseori clasifică rezultatele în funcție de locație, ceea ce reprezintă un avantaj pentru companiile locale.

  Cu ajutorul căutării locale, dacă căutați „magazine de încălțăminte în apropierea mea”, Google nu vă va oferi un rezultat de marcă în New York (cu excepția cazului în care, desigur, locuiți în New York). Va folosi căutarea locală pentru a vă afișa o listă cu magazinele de pantofi din apropiere.

  5. Obțineți un site web și construiți-vă credibilitatea afacerii dvs

  Un site web de afaceri mici face ca brandul dvs. să pară legitim, serios și credibil. Fără el, clienții nu te pot găsi, cu atât mai puțin să învețe să aibă încredere în tine.

  Nu apariția în motoarele de căutare (sau pe internet deloc) este una dintre cele mai rapide moduri de a pierde credibilitatea ca afacere.

  Vă face pe dvs. și compania dvs. să arătați învechiți, necontact și de neîncredere.

  Chiar dacă sunteți fantastic la marketingul din gură, ați putea pierde o mulțime de recomandări. Clienții fericiți se grăbesc să împărtășească părerea lor despre afacerea ta, dar cum rămâne cu prietenii lor care nu au experimentat încă serviciile tale? Vor accesa internetul. Și când vor veni cu mâinile goale, îți vei fi ratat șansa de a avea clienți noi-nouț.

  Site-urile web fac, de asemenea, companiile să se simtă mai legitime. Vizitatorii vă pot verifica și vă pot înțelege ce tip de afacere conduceți și, sperăm, să vă devină clienți. În plus, puteți adăuga o varietate de elemente la fața locului care vă fac marca să arate și mai credibilă.

  Elemente ale site-ului web care îți construiesc credibilitatea

  Obțineți un site web pentru a construi credibilitatea și asigurați-vă că include următoarele elemente.

  Fotografii originale: în loc să vă umpleți site-ul cu imagini stoc ale scenelor în scenă, faceți fotografii originale ale companiei, personalului, produselor și serviciilor dvs. în acțiune.

  Fotografii înainte și după: folosiți fotografii pentru a arăta valoarea și calitatea muncii dvs. Includeți fotografii înainte și după ce puteți realiza prin serviciile dvs.

  Mărturii: Colectați recenzii și declarații de la clienți și postați-le împreună cu fotografiile recenzentului.

  Siglele clienților: dacă operați în spațiul business-to-business, lăsați clienții să vadă ceilalți clienți high-end cu care lucrați. Includeți siglele clienților cu care ați lucrat sau ați ajutat.

  Elemente de site care strică credibilitatea

  Pe de altă parte, există lucruri care pot apărea pe site-ul dvs. care vă pot reduce rapid credibilitatea. Asigurați-vă că evitați să aveți aceste elemente pe site-ul dvs.

  • Informații învechite
  • Informații incorecte
  • Erori la fața locului
  • Greșeli de ortografie și gramatică
  • Aspect vechi, învechit

  Lucrați pentru a vă menține actualizat site-ul pentru afaceri mici și a funcționa corect pentru a evita pierderea încrederii clienților pe măsură ce navighează pe site-ul dvs.

  6. Controlează-ți afacerea online

  Când vă gestionați propriul site web, aveți control atât asupra conținutului pe care îl produceți, cât și asupra platformei pe care o întrețineți. Această proprietate vă oferă două avantaje majore.

  Puteți controla povestea mărcii dvs. și informațiile despre companie

  Dacă afacerea ta se bazează pe o platformă terță parte pentru prezența ta pe web, ești la cheremul lor. Te poți baza pe site-urile de recenzii precum Yelp pentru a fi singurul mod în care clienții te găsesc, dar riști foarte mult: recenzii proaste, informații de contact incorecte și nicio modalitate de a obține cu ușurință mai multe informații despre tine.

  Nu comunică nici viziunea sau energia brandului tău.

  Tu controlezi platforma ta

  Pentru a evita crearea unui site web, unele întreprinderi mici își stabilesc o prezență pe o altă platformă precum Facebook, Medium sau YouTube. Ei cred că pot obține același beneficiu de a avea vizibilitate web fără a fi nevoie să-și dezvolte propria platformă. Dar aceasta ar putea fi o mare greșeală.

  Când îți construiești marca pe o platformă terță parte, ești blocat în platforma lor. Ei dețin platforma ta, tu nu.

  7. Site-urile web pentru companiile locale sunt simple și accesibile de configurat

  Mulți proprietari de afaceri mici se bazează pe utilizarea platformelor terțe sau evită să-și creeze propriul site web deoarece cred că este complicat sau costisitor.

  Dar construirea și întreținerea unui site web este mai ușoară și mai ieftină decât oricând. Chiar dacă nu sunteți expert în tehnologie sau creativ, acum puteți utiliza instrumente simple de publicare web pentru a construi rapid un site web.

  Cu opțiuni de găzduire ieftine care includ un domeniu gratuit, nu mai există scuze.

  Dacă amânați construirea unui site web, vă răniți afacerea. Este timpul să începem! Pentru a vă ajuta să faceți un pas înainte, utilizați aceste sfaturi pentru a vă pregăti să vă construiți site-ul.

  Pentru un site web dedicat afacerii tale la inceput de drum, apeleaza la WEB MEDIA CONSTRUCT!

  De ce sa faci update la site sau magazin online?

  Acum cativa ani ai investit si ti-ai facut un site. O alegere excelenta! De atunci ai mai postat ceva in el? I-ai mai adus imbunatatiri? Ai mai adaugat module interesante?

  Stiai ca potentialii cumparatori raman pe site daca le place cum arata, daca se descurca usor in el si daca…vad schimbari?

  Oricare mica schimbare, asa cum ar fi cea a culorilor, a modului de navigare si mai ales a imaginilor sau chiar a temei, nu fac decat sa ofere experiente noi vizitatorilor tai. Iar acest lucru le place foarte mult!

  Pentru a continua ca lumea sa iti viziteze iar si iar site-ul sau magazinul online, mentine-l fresh si in tendinte.

  Ai sa observi cu usurinta diferentele de design intre site-urile de acum acum 5 ani si cele de astazi.

  Pastreaza tendintele si aliniaza-te la ele daca nu vrei sa fii considerat “prafuit”.

  Iata mai jos cateva sfaturi GRATUITE  de la WEB MEDIA CONSTRUCT.

  1. Alege un pachet de gazduire PREMIUM.

  Este posibil ca atunci cand ati facut site-ul sa fi ales un pachet de gazduire ieftin pentru ca ai crezut ca esti la inceput si iti va ajunge. Acum ai observat cum site-ul tau se misca destul de lent iar, clientii chiar simt acest lucru si il parasesc in primele secunde. Pentru câțiva lei in plus, ai putea avea un site web mai rapid, mai sigur și mai vizibil pentru Google și pentru celelalte motoare de căutare. Îmbunătățirea pachetului tau de gazduire web este una dintre cele mai ieftine moduri de a face ca un site existent să funcționeze ca unul nou.
  Web Media Construct te  poate ajuta si te poate asista la alegerea unui host pe masura nevoilor site-ului tau  fiind optimizat pentru viteză și fiabilitate. Oferim, de asemenea, proiectarea, designul și întreținerea site-ului web.

  2. Înlocuiți imaginile vechi și conținutul.
  În multe cazuri, aspectul utilizat pentru site-uri web poate fi grozav. Dar imaginile și conținutul scris rămân stagnante, ducând la o experiență plictisitoare pentru vizitatorii site-ului. Prin înlocuirea vechilor fotografii și a conținutului cu unele noi, vei oferi site-ului tau. un nou aspect. Este echivalentul schimbării mobilei, perdelelor și mochetelor în casa ta.

  3. Fa sau cere un audit al site-ului.

  Auditul unui site web este o revizuire a paginilor existente. În același mod în care iti duci mașina la mecanic din când în când. Trebuie să ai un manager  SEO care să iti verifice paginile și să vada cum funcționează. S-ar putea să găsească, de asemenea, probleme de securitate, să remedieze zonele problematice și să facă site- să ruleze cu mai multă viteză și stabilitate.
  Acestea sunt doar câteva exemple de instrumente pe care un manager de site web le poate utiliza pentru a iti  face prezența online mai rapidă, mai stabilă și mai profitabilă. Dacă doresti să afli mai multe despre ele sau să obții recomandări pentru compania ta, nu ezitata să ne contactezi la WEB MEDIA CONSTRUCT.
  Vom analiza site ul tau și iti vom oferi recomandările noastre.

   

  Greseli in Email Marketing.

  Email Marketing-ul este una dintre cele mai comune unelte de marketing prin care poti atrage atentia potentialilor tai clienti.

  Exista unele actiuni de care ar fi bine sa te feresti atunci cand dezvolti o campanie de email marketing.

  Din experienta WEB MEDIA CONSTRUCT, va dezvaluim cateva greseli comune dar care iti vor scadea numarul de click-uri:

  1.Subiectul este repetativ sau plictisitor.

  Cate lucruri poti spune despre un hotel de exemplu? In mod ideal, nu ar trebui sa spui nimic despre compania ta, in speta hotelul in subiect. De obicei insa, majoritatea emailurilor chiar asa incep: Hotel Margareta. Total gresit. Potentialii clienti devin obisnuiti cu acest subiect care se repeta de cel puti o data pe saptamana.

  Mai bine incerci: Cum sa planifici vacanta perfecta. E-mailul se referă la rezervările timpurii și la tarifele mici, însă subiectul tau. trebuie să apeleze la rezultatul rezervării.

  2. Niciodata nu scrie subiectul cu litere mari, nu pune milioane de semne de exclamare sau alte semne [pe care le gasesti pe tastatura ($$$$). Indemnul la actiune nu il pune in niciun caz la subiect si nu forta.

  Constructii de genul: ATENTIE!!!PRETURI MICI LA CAMERELE SINGLE$$$REZERVA DOAR ACUM!! sunt total neadecvate.

  3. Prea mult marketing. Atunci cand realizezi o campanie de email marketing, te vei concentra mai mult, cel mai probabil pe continutul sau. Unii dintre voi vor folosi template-uri, altii vor sa fie originali si convingatori.

  Doriți să transmiteți valoarea serviciului dvs., nu solicitați de 15 ori sa faca o rezervare la hotelul vostru. Unele șabloane și fișierele cu glisare includ mai multe linkuri către pagini de destinație sau similare, dar vă recomandăm să nu folosiți această abordare. O singură legătură de la sfârșitul mesajului tau cu apelul la acțiune corect vă va aduce mult mai mult.

  4. Poveste insuficienta. Cand concepi un email marketing, concentraza-te pe client, nu pe companie. Spune o poveste si da suflet scrisorii electronice pe care o trimiti. Interactioneaza cu publicul tau si lasa usa comunicarii mereu deschisa, astfel in cat, clientii sa astepte cu nerabdare urmatorul  tau email.

  5. Apari si dispari din inbox. Toate eforturile tale se vor duce pe apa sambetei daca nu trimiti cu regularitate emailurile si nu iti educi publicul.

  Pentru campanii de email marketing creative, profesionale si nisate pe afacerea ta, apeleaza la un serviciu de marketing profesional asa cum este compania WEB MEDIA CONSTRUCT.

   

  5 Motive pentru care trebuie sa ai un site web.

  5 Motive pentru care trebuie sa ai un site web.

  Chiar daca consideri ca afacerea ta este inca mica si nu iti trebuie un site web iar, Facebook-ul poate tine loc de acesta, lasa-ne sa iti dam 5 motive pentru care TREBUIE sa ai un site!
  •  1 Stiai ca in acest moment sunt 20 milioane de cumparatori online care cauta sa isi achizitioneze aproape orice se gaseste de vanzare pe internet? Nu ai vrea ca acestia sa-si indrepte atentia si spre produsele sau serviciile tale?
  • 2. Mai multi clienti- mai multe vanzari-mai multi bani
  • 3. A avea un site web inseamna a avea o carte de vizita virtuala. O carte de vizita valida in vastul  domeniul www. Cate carti de vizita poti imparti? Practic o infinitate!
  • 4. Ajungi in oricare colt al lumii
  • 5. Iti poti prezenta compania asa cum doresti tu- in orice lumina, creionata pe gustul tau printr-un design care ti se potriveste.

  Web Media Construct iti pune la dispozitie 4 PACHETE de creare si design website-uri astfel incat tu sa poti alege varianta care ti se potriveste.