De ce sa faci update la site sau magazin online?

Acum cativa ani ai investit si ti-ai facut un site. O alegere excelenta! De atunci ai mai postat ceva in el? I-ai mai adus imbunatatiri? Ai mai adaugat module interesante?

Stiai ca potentialii cumparatori raman pe site daca le place cum arata, daca se descurca usor in el si daca…vad schimbari?

Oricare mica schimbare, asa cum ar fi cea a culorilor, a modului de navigare si mai ales a imaginilor sau chiar a temei, nu fac decat sa ofere experiente noi vizitatorilor tai. Iar acest lucru le place foarte mult!

Pentru a continua ca lumea sa iti viziteze iar si iar site-ul sau magazinul online, mentine-l fresh si in tendinte.

Ai sa observi cu usurinta diferentele de design intre site-urile de acum acum 5 ani si cele de astazi.

Pastreaza tendintele si aliniaza-te la ele daca nu vrei sa fii considerat “prafuit”.

Iata mai jos cateva sfaturi GRATUITE  de la WEB MEDIA CONSTRUCT.

  1. Alege un pachet de gazduire PREMIUM.

Este posibil ca atunci cand ati facut site-ul sa fi ales un pachet de gazduire ieftin pentru ca ai crezut ca esti la inceput si iti va ajunge. Acum ai observat cum site-ul tau se misca destul de lent iar, clientii chiar simt acest lucru si il parasesc in primele secunde. Pentru câțiva lei in plus, ai putea avea un site web mai rapid, mai sigur și mai vizibil pentru Google și pentru celelalte motoare de căutare. Îmbunătățirea pachetului tau de gazduire web este una dintre cele mai ieftine moduri de a face ca un site existent să funcționeze ca unul nou.
Web Media Construct te  poate ajuta si te poate asista la alegerea unui host pe masura nevoilor site-ului tau  fiind optimizat pentru viteză și fiabilitate. Oferim, de asemenea, proiectarea, designul și întreținerea site-ului web.

2. Înlocuiți imaginile vechi și conținutul.
În multe cazuri, aspectul utilizat pentru site-uri web poate fi grozav. Dar imaginile și conținutul scris rămân stagnante, ducând la o experiență plictisitoare pentru vizitatorii site-ului. Prin înlocuirea vechilor fotografii și a conținutului cu unele noi, vei oferi site-ului tau. un nou aspect. Este echivalentul schimbării mobilei, perdelelor și mochetelor în casa ta.

3. Fa sau cere un audit al site-ului.

Auditul unui site web este o revizuire a paginilor existente. În același mod în care iti duci mașina la mecanic din când în când. Trebuie să ai un manager  SEO care să iti verifice paginile și să vada cum funcționează. S-ar putea să găsească, de asemenea, probleme de securitate, să remedieze zonele problematice și să facă site- să ruleze cu mai multă viteză și stabilitate.
Acestea sunt doar câteva exemple de instrumente pe care un manager de site web le poate utiliza pentru a iti  face prezența online mai rapidă, mai stabilă și mai profitabilă. Dacă doresti să afli mai multe despre ele sau să obții recomandări pentru compania ta, nu ezitata să ne contactezi la WEB MEDIA CONSTRUCT.
Vom analiza site ul tau și iti vom oferi recomandările noastre.